Liikkumisen vapauteen

Pilvien päällä on välillä virkistävää liihotella, vaikkapa lomalla haaveillen. Liikkumisen vapaus on minulle ennen kaikkea kuitenkin mahdollisuutta elää rikasta, ihan tavallista arkea. Arvosta sitä, että kehoni antaa mahdollisuuksia, eikä estä minua toteuttamasta unelmiani.

Ylläpidän tietoisesti intoa uudistua ja taitoa nähdä tai tuntea, mitä kehoni milloinkin tarvitsee ja mihin se minua kutsuu – tai mikä milloinkin riittää. Vaikka haluan elää täysillä tätä päivää, haluan tehdä kehooni vaikuttavat päätökset kauaskantoisemmin.

Koen vuosi vuodelta arjen liikkumisen – ja sen miten olen kehossani – yhä tärkeämpänä. Vapautunut kehon käyttö näkyy ja tuntuu myös ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa.  Olen nähnyt, että sitoutuneinkaan treenaaminen ei tuota monipuolisen toimintakyvyn osalta hyviä tuloksia jos treenaaminen ei muuta arkista kehonkäyttöä harjoittelun ulkopuolella. Ja sitä miten kehossani olen ja mitä kehollani viestitän.

Voin vaikuttaa kehollani

On mahdotonta sanoa mitä vuodet tuovat tullessaan mutta nautin ajatuksesta, että voinkin itse siihen vaikuttaa. Oman kehon tunteminen, sen erikoislaatuisuuden ja toisaalta rajoittuneisuuden kunnioittaminen sekä perusasioiden systemaattinen harjoittaminen on vahva tulevaisuuden turva. Siihen olemme kaikki oikeutettuja ja lopulta kannamme myös vastuun.

Toivon voivani jakaa sinulle ajatuksiani ja kokemuksiani siitä, miten voit  oppia tuntemaan, ymmärtämään ja kantamaan paremmin vastuuta omasta kehostasi. Ja miten voit avata silmäsi kehosi todelliselle potentiaalille!

Avaa silmäsi, hengitä joka solullasi ja kuuntele kehoasi.

Näiden ajatusten myötä toivotan sinulle kepeää kesää. Nähdäänhän Lead&Livessä syyskuussa!

Elina