Henkilökohtainen on Yhteinen

Henkilökohtainen juttu ja ponnistus saa upeat perhoset vatsaan

Lead&Live -tapahtuma 20.-21.9. on yhteinen ponnistus yrittäjäkumppanini Elina Pihlajamäen kanssa. Perhostelemme kuvassa melkein taivaalla. Veden pinta on kuitenkin ihan lähellä. Tunnistamme molemmat ulottuvuudet.

Voi sanoa, että olen tapahtumien järjestäjänä ammattilainen. Näen itse tapahtuman kulun kirkkain silmin visiona jo ennakkoon. Kyseessä on tällä kertaa kuitenkin hyvin henkilökohtainen juttu ja ponnistus – myös henkisesti. Missiomme visio elää silmissä ja vatsassa eri tavoin kuin operaatiot.

Kysyn siis itseltäni mitä haluan ja haluamme tapahtuman yhteydessä oikeastaan sanoa ja pompauttaa maailmalle?

Lead tarkoittaa Johtamista. Englanninkieleisenä se kuulostaa pehmeämmältä ja sulavammalta kuin suomenkielen Johtaminen. Live tarkoittaa tietenkin Elämistä. Sehän trimmaa hienosti englanniksi Lead -sanaan. Valitsimme englanninkielisen sloganin ja nimen luonnostaan. Ehkä haluamme uskoa, että viesti on koko maailmalle. Tapahtuman yhteydessä haluamme tuoda esille:

Oman Elämän Johtamisen Mahdollisuuksia

Aloitamme kehosta laajasti ajatellen. Miten Olemme, miten käytämme kehoa, mitä ymmärrämme tai tiedämme siitä? Kehoa tarkastellessa on helppo kääntää katse itseen, omaan kehoon. Entä kehojemme kokonaisuus, jonkunlainen kehojen sinfonia, jossa olemme päivittäin muiden ihmisten kanssa. Miten tunnemme kehomme myös muiden ihmisten kokemusten kautta? Voimme myös pohtia miten johdamme kehoamme tai siihen liittyviä asioita. Tai millaista vuoropuhelua käymme kehomme kanssa tai kehossamme. Ihan arjessa. 

Jatkamme Tekemiseen ja siihen miten ilmennämme itseämme, arvojamme ja ajatuksiamme toimiessamme – kehossammekin. Tekemistä tarkastellessa on helppo kääntää katse myös muihin ja ympäristöömme. Mihin oikeastaan se miten toimimme, vaikuttaa muihinkin kuin itseemme? Entä yhteisössä tekemisen kokonaisuus, millaisiin tuloksiin yhteinen tekemisemme johtaa? Voimme pohtia miten johdamme omaa tekemistämme.

Väitämme, että elämäänsä voi johtaa

yhä innostuneemmin, helpommin, joustavammin, innovatiivisemmin, rohkeammin – ja elää siten täydemmin. Sanomamme ei siis ole monimutkainen. Haluamme kuitenkin lähestyä sitä eri näkökulmista ja olemmekin kutsuneet tapahtumaan  Lead&Live -henkisiä puhujia ja fasilitoijia, kumppaneitamme ja asiakkaitamme. Olemme vähintään onnellisia tästä verkostostamme.

Haluamme myös synnyttää keskustelua, ihmettelyä ja osallistumista

Heitämme itsemmekin ilmoille paljaina ja ihmettelevinä. Olemme samassa veneessä kaikki. Täältä tullaan Lead&Live. Toivottavasti Sinäkin.

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
Lead&Live yrittäjä
tuulikirsikka@thewind.fi
p. 040 501 1501
www.thewind.fi

@tuulicherry
@thewind.fi
@leadandlive.fi