Lead&Live idea

kantoi meidät loikkaamaan uusiin ulottuvuuksiin

Tavoitteenamme ja tarkoituksenamme on tarjota osallistujille ja mukana oleville sisällöntuottajille sekä yhteistyökumppaneille uudenlainen energinen ja elämänmakuinen kaksipäiväinen tapahtuma, jossa on tilaa ja aikaa olla ja ajatella, mutta myös liikkua ja keskustella, ihmetellä ja oppia, kokeilla ja uskaltaa tehdä jokin loikka oman elämänsä johtamisessa!

Olemme tehneet vuosia yhteistyötä oman toimintamme ja omien asiakkaidemme toiminnan kehittämiseksi. Innoistumme suuremman tapahtuman ja kohtaamisen organisoimisesta juuri nyt, koska haluamme itsekin uskaltautua toiminnassamme uusiin ulottuvuuksiin, yhdessä asiakkaidemme ja verkostojemme kanssa.

Kaikissa on potentiaalia!

Valmentajina ja ohjaajina meitä yhdistää jokaisen potentiaalista innostuminen. Lead&Live -ajatuksessa yhdistyy monta tärkeää ajatusta jotka haluamme nyt lanseerattavan tapahtuman myötä jakaa ihmisten kanssa.

LEAD – Johda itseäsi, niin johdat koko elämääsi. 
LIVE – Elä elämääsi täydesti, niin johdat omaa elämääsi. 
LEAD – Kun johdat omaa elämääsi, niin voit johtaa myös muita. 
LIVE – Kun elät johtajuuttasi, olet elävien johtajien joukossa. 
LEAD&LIVE – Johda, Elä, Toimi, Nyt. 

Jokaisessa ihmisessä ja jokaisessa hetkessä on potentiaalia. Kerro tarinaasi, osallistu ja vaikuta. 

Verkostossa ja yhteistyössä pomppaat itseässäsi korkeammalle

Olemme kutsuneet mukaan parhaita tuntemiamme Lead&Live -teeman asiantuntijoita eri alueilta. Julkaisemme vierailijoitamme kevään ja kesään mittaan lisää. Jo nyt tapahtumamme on täynnä elämyksellistä, liikuttavaa ja vaikuttavaa ohjelmaa, jossa Sinä osallistujana pääset kokeilemaan, kokemaan ja halutessasi pomppaamaan itsessäsi korkeammalle. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ilmoittaudu mukaan!
Koko tapahtuma syksyllä 2019 vain 149.- (hinta sisältää alv:n)

 

Elina & Tuuli Kirsikka & Lead&Live -kumppanimme

Kuvat: Christa Könönen